Home - Freesmachine & Werkplaats

Freesmachine & Werkplaats

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark. Deze machines hebben we hard nodig om de grote verscheidenheid aan werkzaamheden te kunnen verrichten. Het vele handwerk dat vroeger werd verricht wordt grotendeels nu door machines overgenomen. Wat een logisch gevolg is van de grote vraag en snelle levering die tegenwoordig wordt verlangd. Maar nog steeds wordt in grote mate houtwerk met de hand bewerkt.

CNC- bewerkingscentrum

Naast ons gebruikelijke machinepark, zijn we ook in het bezit van een CNC-inkroosmachine, die aangestuurd wordt door een computer. Deze machine wordt gebruikt om inkrozingen te maken
voor het hang-en sluitwerk in kozijnen. En sinds kort staat er bij ons ook een CNC-gestuurde 5-assige machine. Dit houdt in dat we de producten van 5 zijden kunnen bewerken, zonder het te hoeven verplaatsen.

Aanvraag Freeswerk

Wil jij plaatmateriaal gefreesd hebben? Hieronder kun je het gewenste plaatmateriaal selecteren en een CAD tekening meesturen. Indien u platen gefreesd wilt hebben dan is het bij ons mogelijk om uw tekeningen in een dxf-bestand of autocad-bestand (dwg) aan te leveren. Wij kunnen platen frezen met een maximale afmeting van 160x320cm.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, dxf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Voor exclusief timmerwerk