Home - Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van gedreven vakmensen die liefde hebben voor het vak. Wij hebben inmiddels tientallen jaren ervaring in het maken van maatwerk timmerwerk. Onze werkzaamheden bestaan uit het maken luiken, meubilair, kozijnen, trappen, keukens en interieurinrichting. Alle producten worden van hout gemaakt in onze eigen werkplaats. Dit werk doen wij in opdracht van particulieren en bedrijven.
HZ Houtwerk onderscheidt zich van andere bedrijven, door met u mee te kijken en te luisteren naar uw behoeften. Wij kennen geen “standaard product”.
Hans denkt graag met u mee, om met uw wens tot een goed eindproduct te komen.

Nieuwe technologie

Door te investeren in nieuwe technologieën, zijn wij klaar voor de toekomst.

Of het nu gaat om luiken, meubilair, kozijnen, trappen, keukens of interieur. Bij HZ Houtwerk…. Bent u aan het juiste adres.

Tevens werken wij met CNC-inkroosmachine. Dit houdt in dat wij computergestuurd kunnen frezen, boren en/of zagen. Indien u platen gefreesd wilt hebben dan is het bij ons mogelijk om uw tekeningen in een dxf-bestand of autocad-bestand (dwg) aan te leveren. Wij zorgen ervoor dat de vormen nauwkeurig worden gefreesd uit de gewenste platen. Met de CNC-inkroosmachine kunnen wij veel ingewikkelde vormen creëren. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.

Aanvraag freeswerk

Wil jij plaatmateriaal gefreesd hebben? Hieronder kun je het gewenste plaatmateriaal selecteren en een CAD tekening meesturen. Indien u platen gefreesd wilt hebben dan is het bij ons mogelijk om uw tekeningen in een dxf-bestand of autocad-bestand (dwg) aan te leveren. Wij kunnen platen frezen met een maximale afmeting van 160x320cm.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, dxf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Voor exclusief timmerwerk